Velkommen til Masterbilsyn, din professionelle bilsynshal i Tåstrup. Vi stræber altid efter at give vores kunder en god oplevelse samt kvalificeret råd og vejledning i forbindelse med bilsyn til fornuftige priser. Vi er stolte af at være dit lokale bilsyn og synshal, og vi glæder os til at tage imod dig.

Hos Masterbilsyn tilbyder vi nemt og hurtigt bilsyn. Vi har en drive in-service, så du altid kan komme forbi til dit bilsyn uden at skulle bestille tid. Vi ved, at tid er vigtigt, og derfor stræber vi altid efter at gøre bilsynet så nemt og hurtigt som muligt.

Professionelle bilsynshal med kompetente medarbejdere

Vi er en professionel bilsynshal med kompetente medarbejdere. Vores medarbejdere er alle erfarne fagmænd, som løbende kommer på efteruddannelse for at sikre, at vi altid kan give dig den bedste service og de bedste råd og vejledning. Vi er en bilsynshal, som du kan regne med.

Hos Masterbilsyn får du ikke kun et bilsyn, men også kvalificeret rådgivning. Vi hjælper dig gerne med at få din bil i tip-top stand, så du kan køre sikkert og trygt på vejene.

Book dit bilsyn hos Masterbilsyn

Du kan nemt og hurtigt booke dit bilsyn hos Masterbilsyn ved at klikke på ”Bestil tid” knappen på vores hjemmeside. I vores bookingsystem kan du se vores standardpriser per bilsyn og eventuelle rabatter i ”værd at vide” sektionen.

Når du vælger at få foretaget dit bilsyn hos Masterbilsyn, får du følgende fordele:

  • Nem online booking
  • Kvalitetssyn foretaget af erfarne fagmænd
  • Gratis kaffe og wifi i vores synshal
  • Kvalificeret rådgivning og vejledning i forbindelse med dit bilsyn

Vi glæder os til at tage imod dig hos Masterbilsyn – din lokale bilsynshal.

Giv os et kald

Send en e-mail

Læg en besked