Om os

Masterbilsyn – mere end blot bilsyn

Hos os får du en god oplevelse. Du har mulighed for at følge med under synet i lederskab af synsmanden med en kop kaffe fra vores fri kaffeservice. Hvis du blot vil slappe af, så kan du vælge at slå dig ned i vores café og læse i et af de mange magasiner, vi har.

Begge Masterbilsyn synshaller er godkendt af færdselsstyrelsen, samt TÜV. Hos os går vi op i det højeste sikkerhedsniveau for vores medarbejdere samt dig, som skal syne din bil.

Er du vores ny kollega?

Masterbilsyn udvider og har brug for flere synsmænd (Kat. 1 og Kat. 3).
Ring 2714 2828 og høre mere om stillingen.

Det handler om dig

Vi forstår, at du ikke kommer af egen fri vilje, du har en deadline og en opgave, der skal løses!

Vi ved, at du har travlt og helst vil løse din opgave, så hurtigt som muligt. Derfor kan du forvente hos os, at få en effektiv og hurtig betjening. Læs herunder hvordan vi betjener vores kunder.

Hos Masterbilsyn kan du få synet dit køretøj af et professionelt personale.

Masterbilsyn er certificeret og godkendt. Personalet er erfarne, veluddannede og kompetente. Vi er altid klar til en uformel snak om din bil, MC, Campingvogn osv. så kig endelig forbi!

Der er altid kaffe og kakao i automaten, god service og kampagne på periodesyn for kun 400 kr.

Hos os finder du også hjælp til omregistrering (ejerskifte), indregistrering (salg af nummerplader) og afmelding af køretøjer. Vi er godkendt nummerpladeoperatør og åbnet eget motorkontor i vores synshal. Her betjenes du med et smil og du undgår køen på et af Skat’s skattecentre -vi er klar og ser frem til at betjene dig!

Plej din bil mens du venter

Plej din bil med motorrens.

Du er velkommen til at spørge os, hvis du er i tvivl, eller har brug for hjælp.