Køreskole i Ballerup

Samarbejdspartner

Quick Trafikskole er en køreskole i Ballerup som tilbyder billigt kørekort.

De har også andre serviceydelser som generhvervelse af kørekort samt kørelæreuddannelse.

Hos Quick Trafikskole kan man også få undervisning i færdselsrelateret førstehjælp, hvilket er et lovpligtigt kursus for førstegangserhvervelse af kørekortet. Køreskolen er centralt beliggende i Ballerup i nærheden af Ballerup station.

Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen, og der lægges stor vægt på den personlige undervisning, og dette opnås gennem mindre hold. Du lærer desuden at køre bil af erfarne og kompetente kørelærere som kan tilbyde et forløb hvor der fokuseres på sikkerhed og stabilitet i trafikken.

Hos Quick Trafikskole kan du gå til teoriundervisning i Ballerup hvor de tilbyder flere forskellige holdstart i løbet af hver måned. Undervisning tilpasses din hverdage, så du har plads til andre gøremål. Har du meget tid til at fuldføre dit kørekortforløb, så kan du overveje deres lynkursus, så du hurtigt kan komme igennem.

Undervisningen tilpasses altid, så den matcher eleverne behov. Det skaber samtidig en mere lærerig oplevelse, så du kommer ud som en tryg og sikker bilist.

Quick Trafikskole er en køreskole i centrum af Ballerup som har eksisterede siden 2008, og deres kørelærere har mellem 8-14 års erfaring med en høj beståelsesprocent. Du får derfor ikke kun et kørekortforløb med optimale muligheder for at bestå 1. gang, du får også en underviser og kørelærer, som garanterer dig en tryg og behagelig oplevelse.

Det er ikke nemt at vælge en køreskole i Ballerup, derfor tilbyder Quick Trafikskole gratis introaftner, hvor du har mulighed for at se deres lokaler og møde kørelærerne. Til introaftnerne gennemgås hele kørekortforløbet, og samtidig får du også mulighed for at stille spørgsmål.

Den første aften møder du op fysiske og bliver introduceret til hele forløbet. I samme aften kan du allerede tilmelde dig hos dem og få en tid til manøvrebane. Du kan herefter komme i gang med dine første teorilektioner.

Quick Trafikskole består af et mindre hold af rutinerede kørelærere som går op i kvalitet og grundig undervisning. Skal du have et billigt kørekort hvor der er fokus på professionel og grundig undervisning, så kan du trygt vælge køreskolen i Ballerup.

Læs mere om køreskole i Ballerup her.